sista heldagen på Gotland:(

Idag är det sista heldagen här:( tråkigt men ska ändå bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, kommer ju inte att rida något innom dom närmaste två veckora för duke är ju kvar på landet:( saknar han jättemycket!!
idag har jag bara varit i visby, köpte dock inget, förutom en glass mums:) snart ska jag gå på en restaurang, hoppas det är god mat där!:)
kommer att skriva mer om resan imorgon eller i vermorgon:)

Sista ridturen innan Spanien

Hann med att rida Floris en gång till idag. Det gick så bra som det går utan en riktig volt att rida på :) Duke den knasbollen stog vid stalldörren och skrek efter Floris trots att han hade Raro som sällskap :P Så det störde lite och Floris ville bara kolla efter honom. Hade inspänningen på så att han fick jobba hela tiden i låg form, ville köra slut på honom eftersom han ska vila i 11-12 dar. Jobbade mest i trav och försökte få honom att gå på och jobba med ryggen, ganska svårt eftersom gräshagen är så knöglig. Försökte galoppera ett par varv men han snubblade så mycket, han gick t.o.m ner på knä en gå och då vågade jag inte mer. Han är så snubblig min pöjk :) 
 
 
 
Maskeradhoppning på Enliden 2009, jag är nån vålnad eller nått...

Jag Lever:)

Hej allesammans! just nu ser jag på tv med bästa hanna(hon som jag är på gotland med). för er som undrar lånar jag hennes dator och hon har 3g grejs:) tänkte berätta vad jag har gjort:
 
Söndag: jag vaknade ganska tidigt och blev tvungen att åka tidigt, inte det första man vill efter att ha suttit i en bil i 4 timmar dagen innan.. sen åkte vi på båten, typ den tråkigaste som jag har varit på, sen efter 3 långa timmar kom jag fram och träffa roliga hanna och henes brosha Anton, det blev mycket skratt den kvällen:)
 
Måndag: BODA BORG!!! då var vi på boda borg, jätte kul men stynd att jag förlorade...
 
Tisdag: idag alltså.. idag har jag varit på stan(visby) jag köpte en målarpensel till naglarna, två nagelack,nagelacksbortagning och två jätte fina tröjor:)
ha det bra//cissi

Hur ska jag klara mig?

Imorgon åker jag hem till Stockholm, för att efter det åka till spanien, utan min plutthäst! Kommer sakna Floris och vovvarna sjukt mycket! ♥ Spanien ska bli hur kul som helst, sol,bad och ca 30+ hela tiden. Önskar bara att Floris fick följa med :') Mest är jag orolig att Floris ska bli sjuk eller halt när jag inte är här och kan pyssla om han. Alla andra gånger jag åkt bort har han blivit sjuk/halt/skadad... Fast nu ska han bara gå på bete här i Värmland med DUke och Raro så det är inte så mycket som kan hända tror jag :) och sen finns ju mormor här som har haft häst i typ 60 år :P 
 
Hur ska jag klara mig utan lilla pluttisen? :(
OBS: rider ALLTID med hjälm 

Snow White and the Huntsman

Såg den idag, därav dålig update. Riktigt bra var den, 4 av 5 får den av mig :) Moderniserad Snövit var det för er som inte fatta det. Handligen och detaljerna var sjukt bra men fighting scenerna var inte så bra, svårt att hänga med och liksom skakigt :/ Sen var det ju Kristin Steward i huvudrollenså snövit log typ inte på hela filmen... Inte ens i slutet då allt blev bra log hon, eller jo, hon "försökte" .. Rekomenderar ändå filmen för de som gillar t.e Alice i Underlandet och liknande :) Älskade The Huntsman skådespelaren och hela hans roll om ni fattar, älskade också en kille som hetter William, grymt snygg! hehe ♥ Den onda drottningen var också bra :)
 

Filmnörd på hög nivå!

För er som inte vet det så är jag en riktig filmnörd! Älskar de flesta filmer, särskillt serier med lite deckarkänsla (som nya Sherlock Holmes och Doctor Who) och katastrof filmer, äventyrsfilmer (som The day after tomorrow, 2012, The day the earth stood still, osv) Jag älskar att gå på bio och att bara sitta hemma framför en bra film med lite godis! *tjockis eller vad? Har ni någon favorit film? 
 
Bästa serien ever! (tsm med Doctor Who)

Jobbigt ...

Det är så jobbigt att blogga helt själv tycker jag, blir för få inlägg men har inga ideer till nya. Bättre att vara två som bloggar aktivt (svårt för Cissi som är på Gotland utan internet..) men jag få väl försöka hålla igång själv ett tag :) Böir ännu värre sen då jag åker till Spanien, tror att Cissi ör kvar på Gotland fortfarande då. 
 
Nu är jag i alla fall precis kommit hem från en långpromenad på typ en timme med bad i regnet efter det :) kallt var det man ganska skönt. Viking you now ;) Resten av dagen ska jag nog mest slö framför tvn, kanske fixa lite fina bilder till bloggen, so keep looking! ♥
 
Costa del sol i Spanien, ungefär dit jag ska ♥
//Cicci

Spöregn och strömavbrott...

... inte så kul kan man säga. Sitter helt forever alone i vardags rummet och ser på regnet som bara öser ner! sen gick strömmen för ett tag sen också, tur att det finns mobiler! hur är vädret hos er?
//Cicci

Stackars duk...

Haha :) Egentligen heter han Stackarps Duke men på en tävling där Julia var med sa dom fel.. ;P Stackars duk.. 
 
Idag (som ni redan hört) åkte Cissi hem :( saknar dig redan! Själv är man kvar med familjen uppe i Värmland :) Min mamma ville rida Floris idag så jag tog Duke och red honom första gången idag :) Och tur var det för han hade massa gaser i magen som han fes ut under ridpasset :P (Har för mig att ni sa att jag fick testa honom Cissi?) hoppas jag minns rätt :P I vilket fall red vi på "volten" först, Han var pigg som attan om man jämför med Floris och hade sjukt kort steg men han var snäll och lydig och riktigt rolig att rida! Föredrar Floris men det var kul att testa! Red i alla gångarter i kanske 20-30 min och sen skrittade jag och mamma ut en kort runda (runt plantskolan) Han gick som tåget hela vägen och var hur snäll som helst :D 
 
Bjuder på ett par underbara bilder på Duke och Cissi :)
Modell: Cissi och Duke :P
Foto: Jag
Ska tilläggas att vi ALLTID rider med hjälm, det här var bara för bilderna, där Cecilia satt på Duke i en hagen i nån minut bara
//Cicci

Harry Potter med syrran:)

Ni kanske inte viste det men jag är en riktig harry potter nörd, har lästa alla böcker,sett alla filmer och jag har precis börgat på första harry potter boken på engelska:) så bra rekomenderar verkligen, om man har börgat läsa är det svårt att sluta haha:)
Just nu kollar jag på harry potter och fångaren från Azkaban(tredje filmen)
 
//cissi

Hej då värmland...

Och hej Gotland haha:)
Idag åkte jag hem från Värmland:( kommer sakna  cicci och duke, ta väl han om han... men ses snart igen:) så nu ska jag packa och sen ganska tidigt imorgon bitti ska jag och min familj åka till Gotland med några vänner:) uppdateringen kommer att vara sämst för att det inte finns något internet:( hur kommer jag klara mig??haha.
ska försöka lägga upp någon bild snart men min dumma ipod vill inte fungera...
gammal bild på mig och syrran//cissi

Fler Bilder!

Nu Kommer det ännu mer midsommar bilder :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Cicci
 

Glad midsommar!

smakprov på bilderna :)
 
 
 

hejhej

förlåt för dålig uppdatering, har haft mycket att göra... har tex lekt typ en timme  med min söta sysling, hon trodde att det fans ett odjur så fick jag och cicci och hennes bror jaga odjuret haha:) ni får bilder på henne lite senare då cicci har lagt upp bilderna på datorn:) Vad har ni gjort idag??
hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!!:)    
 
 
 
//cissi
 
 
 
 

Midsommar:)

hejhej idagär det midsommar och jag har varit i Ransäter(ett ställe brevid mitt land) där åt vi, jag köpte lite godis och såg dom små barnen som dansade runt midsommarstången. Det kom också en tidning som fotade mig och min familj så vi kanske kommer me:) det är en värmlandstidning så ni som bor i stockholm kommer ändå inte att få läsa den.. men ändå:) Tänkte lägga in några teenager post också enjoy:)
 
 
 
 
 
ha en bra midsommar//cissi!
 

Ack värmeland du sköna:)

Är som sakt i värmland just nu med familjen, älskar värkligen värmland, det är så lugnt och fridfullt här. just nu sitter jag brevid cicci och syrran julia och har tråkigt, ska snart äta:)
Idag har jag förutom att rida cyklat till kalles kabys:) så fint där, nästa gång vi åker dit ska vi ta bilder så ni får se:)
 
Imorgon är det ju midsommar:) ska först åka till en midsommar fest och sen ska jag åka tillbaka och äta midsommarmiddag:) mums med tårta:)
 
jag och min farmors pudel Nellie:) så söt!!!
//cissi

Ridtur på ängarna

Jag och Cissi red ut en tur med ponnisarna idag. Hur skönt som helst! man måste ju älska vädret! Floris och Duke skötte sig alldeles utmärkt och vi skrittade och travade på ängarna som finns här där vi är :) Vi står egentligen inte på samma stall men vi är på vårt landställe i Värmland tillsammans just nu :D
Floris och jag på vår debut i dressyr, 2a placering i LC:1

/Cicci

Julias Blogg!

Alla kollar Julias blogg! www.juliaosswald.blogg.se

Cissi här

hejhej sitter här på vårat land i värmland och har det bra:) idag ska jag städa för imorron är det ju midsommar:) ska kanske cykla till kalles kabys med syrran och kusinerna, ha det bra
 
och jag ska rida duke idag tänkte mig att rida lite lugnt och sen om cicci vill ska vi rida ut tillsammans:)

Det här är vi!

Vi är två tjejer på 14 och 13 år, Cicci och Cissi kallas vi och vi har varsin ponny, de heter Floris och Duke :) 
 
Cicci: Jag är som sagt 14 och det är jag som äger Floris. Jag är en glad och lugn tjej som gillar det mesta, men mest Floris, världens bästa! Jag har haft honom i 3 underbara år :) Floris är en väldigt maxad D-ponny på 13 år. Han är av rasen Holländsk ridponny (korsn. Arab, Connemara och New Forest) Floris älskar att gå i hagen och ta det lugnt men han är pigg och fin när man rider. Han har tävlat upp till LA i dressyr och hoppning med förra ägaren, vi har som mest tävlat LB i dressyr. Jag rider Floris nästan varje dag och då gör vi lite allt möjligt, som dressyr, uteritt, hoppning, NH mm. 
 
Cissi: det är jag som är cissi:) jag är 13 år och det är jag som äger Duke(delar med syrran) , jag är en glad och knasig tjej som gillar att skratta. Jag har inte haft Duke så länge, ca 1 månad. Han är världens bästa ponny och han älskar att rida ut och att tävla:) Han är 145 cm i mankhöjd och är nio år, han är av rasen New Forest. Han älskar godis och är väldigt gosig. Än så länge har jag inte tävlat med han. Han är i färgen brun:)
 
Vi rider alltid med hjälm, nu satt vi bara upp ett par sekunder :)
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0
Design by Tasnim